Trilangst

Trilangst, trilfobie, trilaanval. Het is spanning/stress die aan het ontladen is. Door je angst voor deze ontlading, blijft de stress in je lichaam vastzitten en groeit het uit tot een obsessie. De eenvoudigste methode om stress en angst op te lossen is luisteren naar je lichaam die de spanning wil ontladen. Geef je lichaam de ruimte om dat te doen. Met Stress Release gaat dat heel snel en eenvoudig.

Doordat je angst voor het trillen afneemt en je doordat je meer rust krijgt in je hoofd, zal je ook minder gestrest zijn bijvoorbeeld in gezelschap. En daardoor tril je ook niet meer in situaties waarin je dat niet gewenst vindt. Het is niet moeilijk om te begrijpen waar het vandaan komt. De meeste mensen hebben een heftige situatie meegemaakt en de opgedane stress wilde er toen uit. Het liefst via de emotionele weg, dus lekker boos worden en slaan op een kussen of de persoon die zo oneerlijk was. Toen dat niet kon, ging je lichaam een andere route zoeken en trillen was een goede oplossing. Trillen is eigenlijk woede die er niet uit kan.

Daarna ga je steeds meer denken: "ik mag niet trillen". Dat is net zoiets als "ik mag niet boos worden". Je lichaam en psyche kunnen dat niet verwerken. Niet jezelf zijn is zoiets als continu aangevallen worden. Let maar op een hond als er vreemde mensen binnenkomen. Die hond wil blaffen en wordt meteen gecorrigeerd. Maar dan kan de hond zijn territorium niet laten gelden en dan blijft er ook voor de hond maar één oplossing over. Trillen van angst. De hond is dan ook steeds aan het denken:”ik mag niet blaffen” En door het trillen toont hij angst. En dan wordt de hond bang voor het trillen en dan trilt die overal en kan er zelfs niet meer mee ophouden. Zo is het ook bij ons. Wij mogen niet boos worden en dus gaan we trillen op alle mogelijke plaatsen en dat maakt ons weer angstig want het is toch gek! En dat zet het proces van trillen weer aan.

Oplossing

De oplossing is heel eenvoudig: ga je spanning ontladen met Stress Release. Twee simpele oefeningen zetten het trillen aan en je trilt je spanning er vanzelf uit. Als je al jaren een trilfobie hebt, ben je er met twee uurtjes niet vanaf. Dat gaat echt niet. Reken op een paar maanden, elke dag even trillen en dan zal je al snel zien dat het minder wordt. Doe je er dan ook nog wat slimme therapie bij, wat niet hoeft, dan zal je het sneller oplossen. Het belangrijkste is dat je je boosheid mag uitten, ook de boosheid van jaren geleden!. Het zit je nog steeds dwars, dus moet het er alsnog uit. Je hoeft het niet tegen de ander te zeggen, je lichaam heeft dat niet door. Je hoeft het alleen er echt uit te laten, hoe oneerlijk het allemaal is.

Contact opnemen:
Stuur een whatsapp 06-18435043