Psychische klachten hebben altijd een heel sterke stress component. We bouwen veel stress en spanning op in ons lichaam. Als het teveel wordt dan komt het lichaam onder zo’n hoge druk te staan dat we er lichamelijk of psychisch ziek van worden.

​In beide gevallen zal de ziekte ervoor zorgen dat we nog meer stress gaan ervaren en de klachten zich langzaam verergeren. Als je wilt genezen zul je eerst je spanning moeten ontladen, door bijvoorbeeld Stress Release, en daarna pas de achterliggende oorzaak aanpakken. Anders ben je een brandje aan het blussen terwijl er overal nieuwe brandhaarden ontstaan.

Er is een verband tussen lichamelijke en psychische klachten, dat is voor de meeste mensen wel duidelijk. Met deze Stress Release leg je de basis voor elke genezing. Er is geen snellere en eenvoudiger methode om stress daadwerkelijk te verlagen. Er zijn wel veel systemen die je verdoven maar dat is geen vermindering van stress.

Crystal-ball

Hoofdpijn

Als je veel spanning opbouwt dan krijg je sneller hoofdpijn. Door op tijd jezelf te ontladen heb je ook geen hoofdpijn meer.

Burn-out

Veel te lang doorgaan terwijl het al lang niet meer gaat. Dat komt omdat je niet meer voelt hoeveel stress je in je hebt. Daarmee wordt het steeds erger.

Gedrag

Mensen die gestrest zijn vertonen ander gedrag dan mensen die relaxed zijn. Wanneer je gestrest bent neemt je reageer je anders, besliste anders..

Slaapproblemen

Slaapproblemen worden veroorzaakt door stress. Je kan niet in slaap komen of wordt halverwege de nacht wakker...

Migraine

Door de opgebouwde stress gaat alles vastzitten van je nek tot verstand. Gevolg is dat het ineens heftig tot ontladen komt: migraine

Blokkeren

Door de stress blokkeer je in je lichaam en in je denken. Door de stress te ontladen maak je weer contact met jezelf en ga je weer voelen wat je wil en kan.

Emotionele stress

Emotionele stress uit zich in piekeren, angstig worden van iets kleins, slaapproblemen, hoge bloeddruk, snel geïrriteerd zijn.

Roken

Je gaat roken om de stress te ontlopen en daarmee verdoof je jezelf. Door de stress te ontladen kan je makkelijker stoppen.

Dwanggedachten

Je gaat steeds vaker hetzelfde denken omdat je zo vol spanning zit, zo erg dat je niet meer kan denken. Aanvallen komen op en gaan niet zo maar weg.

Trilangst

Trilangst, trilfobie, trilaanval. Het is spanning/stress die aan het ontladen is. Door je angst ervoor, lost het niet op en groeit het uit tot een obsessie.

ADD en ADHD

ADD en ADHD komt van te veel stress. Onze kinderen worden veel te veel gestimuleerd en ....

Contact opnemen:
Stuur een whatsapp 06-18435043