Stress Release,
de snelste manier

Ieder mens bouwt gedurende zijn leven stress op. Het is niet erg om af en toe stress te ervaren, het helpt je in moeilijke/gevaarlijke situaties alert te zijn en snel en effectief te handelen. Wat het probleem is in onze samenleving, is dat we continu stress ervaren. Er zijn bijna tot geen momenten waarop we de stress kunnen ontladen en weer terug kunnen keren tot een ontspannen staat van zijn. Daarnaast kunnen we ook heftige stress ervaren die traumatisch uitwerkt.


Er is een natuurlijke wijze waarop mens en dier stress ontladen. Dieren zie je het nog veel doen, maar wij mensen onderdrukkende manier van ontladen. Wij houden alle gevoelens die we hebben onder controle met als gevolg dat de spanning in ons lichaam steeds verder oploopt.


Stress Release is een methode om de natuurlijke wijze van ontladen van de psoasspier weer toe te passen. Door Stress Release toe te passen in je leven daalt het spanningsniveau in je lichaam waardoor je minder stressgevoelens hebt. Daardoor functioneer je beter in je gezin, vriendenkring, op school en/of je werk. Je hele leven gaat beter functioneren.


Ook kinderen vanaf 12 jaar kunnen deze techniek toepassen en hebben er veel baat bij.​

Beoordeeld met vijf sterren ***** bij Kobo en Bol.com. Bestel de paperback voor de prijs van een lunch en je hebt je hele leven het gereedschap bij je. Ook leuk om te geven. Wie heeft er geen STRESS?

Wat we vaak terug horen:

Heel helder en duidelijk geschreven. Eenvoudig te doen. Ik wist niet dat ik zo veel spanning in mijn lichaam had. Dit moeten ze standaard bij burn-out toepassen. enzovoort.

Neem vandaag nog de stap naar je gezondheid, een burnout duurt al snel 2 jaar. 2 jaar ellende met instanties. En dat kan je al voorkomen door onze Stress Release. Waar wacht je nog op?

Contact opnemen:
Stuur een whatsapp 06-18435043